Josera Sensi adult(pro aktivní, citlivé psy) 12,5kg

Vaše nákupní cena
1 190 Kč (1 063 Kč bez DPH)
Skladem

DOSPĚLÍ PSI - Superprémiové krmivo pro dospělé aktivní psy s citlivou trávicí soustavou.

Vysoce stravitelné krmivo pro dospělé, citlivé psy s vysokou energetickou zátěží bez přidání umělých barviv, příchutí a konzervačních látek. Super kvalitní krmivo pro citlivé sportovce. Vysoký obsah energie a blahodárný trávicí efekt nabízí ideální lehkou stravu pro sport a aktivitu. Vysoce… Více

Kód: JOS008
Doporučit známému Dotaz na produkt Přidat do wishlistu

Vysoce stravitelné krmivo pro dospělé, citlivé psy s vysokou energetickou zátěží bez přidání umělých barviv, příchutí a konzervačních látek. Super kvalitní krmivo pro citlivé sportovce. Vysoký obsah energie a blahodárný trávicí efekt nabízí ideální lehkou stravu pro sport a aktivitu. Vysoce stravitelné ingredience také snižují množství exkrementů. L-karnitin a taurin pro podporu kardiovaskulární funkce. V krmení ideální volbou pro přechod z krmiva Josera Sensi Junior.

Josera Sensi Adult v přehledu:

Speciální dietní vláknina a vysoce stravitelné ingredience regulují trávení a snižují množství exkrementů. Hodnotné antioxidanty pomáhají snižovat škodlivý účinek volných radikálů, které se tvoří při tělesné aktivitě. L-karnitin podporuje tukovou výměnu a napomáhá při proudění energie v těle. Lesklá srst a zdravá kůže jsou známkou toho, že váš pes je optimálně krmen. To je zajištěno přítomností mastných kyselin, vitamínů a organicky vázané mědi a zinku.

Složení:

Rýže, drůbeží masová moučka (drůbež 11%, kachna 10%), drůbeží tuk, bramborový protein, sušený losos (4%), drůbeží bílkovina hydrolyzovaná, řepné řízky, celulóza, sušený svatojánský chléb, minerály, kvasnice, prášek z cikorky (inulin), psyllium, sušené novozélandské zelenopyskaté mušle (Perna canaliculus).

Nutriční látky:

Kyselina pantothenová mg/kg 50, Niacinamid mg/kg 90, Kyselina listová mg/kg 5, L-Carnitin mg/kg 250, 
Taurin mg/kg 1000, Biotin mcg/kg 1000, Vitamin C mg/kg 100, Żelezo (žetezitan (II) sulfát, Monohydrát mg/kg 200, Zinek (zinek chelát-glycin, hydrát mg/kg 180, Mangan (Mangan-(II)-oxid, Hydrát mg/kg 18, Měď (měď chelát-glycin, hydrát mg/kg 16, Jód (jodičnan vápenatý) mg/kg 2,2, Selen (seleničitan sodný mg/kg 0,3, Vitamin A m.j./kg 18000, Vitamin D3 m.j./kg 1800, Vitamin E mg/kg 200, Vitamin B1 mg/kg 15, Vitamin B2 mg/kg 20, Vitamin B6 mg/kg 20, Vitamin B12 mcg/kg 100.

Analytické složky:

Hrubý protein % 25,0, Obsah tuku % 19,0, Hrubá vláknina % 2,4, Hrubý pope % 5,6, Vápník % 1,20, Fosfor % 0,90, Sodík % 0,30, Hořčík % 0,09, Metabolizovaná energie MJ/kg 16,9.