SALUTE 360 adult GF(bez obilovin) LOSOS med./max. 12Kg

Vaše nákupní cena
1 670 Kč (1 491 Kč bez DPH)
Skladem

Ryba jako jediný zdroj bílkovin živočišného původu. Grain Free neboli Granule pro psy bez obilovin jsou granule určeny těm z vás, kteří respektujete svého psa jako masožravce. Ten ve volné přírodě přirozeně obiloviny nežral a důležitou vlákninu přijímal například pozřením natrávené pícniny v obsahu… Více

Kód: gjd771382
Doporučit známému Dotaz na produkt Přidat do wishlistu

Ryba jako jediný zdroj bílkovin živočišného původu. Grain Free neboli Granule pro psy bez obilovin jsou granule určeny těm z vás, kteří respektujete svého psa jako masožravce. Ten ve volné přírodě přirozeně obiloviny nežral a důležitou vlákninu přijímal například pozřením natrávené pícniny v obsahu žaludku ulovené zvěře.
 Výrobní proces a tepelná úprava syrového masa v našich produktech je navržen tak, aby byla zajištěna maximální šetrnost a maximální stravitelnost proteinů: díky eliminaci vody má stejná váha našich výrobků šestkrát vyšší koncentraci proteinů než čerstvé maso.
  NEOBSAHUJÍ BARVIVA, KONZERVAČNÍ LÁTKY A MAJÍ PŘIROZENOU CHUŤ.
 

Složení: dehydratovaný losos 32%, brambor 30%, živočišný tuk, bramborový škrob, sušená řepná dužina, hydrolyzované živočišné bílkoviny, sušená dužnina z jablek 1%, sušené dužnina z čekanky 1%, sušené kvasnice, fruktooligosacharidy (FOS) 0,6%,rybí olej 5%, slunečnicový olej 0,5%, chlorid draselný, fosforečnan vápenatý, chlorid sodný, juka, glukosamin (400 mg / kg)

Produkty získané ze zpracování aromatických bylin, ovoce a koření (květy, citrusové plody, hrozny, rozmarýn, kurkuma) 0,03%, chondroitin sulfát (100 mg / kg).

Analytické složky: Hrubý protein 28%, hrubé oleje a tuky 18%, surova vláknina 2,0%, hrubý popel 7,3%, vápník 1,0%, fosfor 0,8%, draslík 0,62%. Metabolizované energie: 3 800 kcal / kg.


Význam Grain Free:
  Pes obiloviny ke svému životu nepotřebuje, jeho trávící systém totiž nedokáže škroby v nich obsažené zpracovat a ty psím trávicím ústrojím pouze projdou. Obiloviny jsou sice zdrojem důležité vlákniny, vitamínů a minerálů, ale v zásadě se krmení psů granulemi s vysokým obsahem obilovin nedoporučuje. Výjimku tvoří pouze psi s vysokou fyzickou aktivitou a také hůře přibírající psi, kteří mají problém dostat se běžným krmením na svou ideální váhu. U těch je zastoupení obilovin v krmivu vhodné.

Grain Free bezobilné krmivo by měli mít ve svém jídelníčku zařazení psi, kteří jsou citlivější na složení krmiva, u kterých se vyskytly střevní problémy, nebo kteří se nadměrně drbou nebo trpí kožní vyrážkou. Tyto rizikové skupiny totiž na obiloviny v krmivu reagují celkovým podrážděním, a často i alergickou reakcí.

Máte-li doma psa s alergií či potravinovou intolerancí na některou složku krmiva, mohla by vás zajímat řada PET360 Grain Free